Oud huis een nieuw leven geven

Inleiding

Deze opdracht werkte ik samen met Kanna, Zola en Guusje. De opdracht was om een oud huis te kiezen in Amsterdam en die her in te richten voor een bepaalde doelgroep.

Vooronderzoek

We hebben alle soorten materialen die er zijn om mee te bouwen opgezocht. Ook hebben we naar manieren gekeken om materialen te re- of upcyclen. 

De oplossing

De oplossing was een soort bejaardenhuis waar bejaarden kamers konden huren. We hadden als doel genomen om binnen ene paar uur te kunnen verhuizen in zo'n kamer. We hebben bijvoorbeeld behangstickers gemaakt waar je snel en gemakkelijk je behang kunt veranderen. Ook hebben we een digitale fotomuur gemaakt wat ervoor zorgt dat ouderen snel foto's kunnen hebben in hun huis. We hebben een gebouw in Amsterdam gekozen en hebben een indeling voor de kamers gemaakt en we hebben recreatie ruimtes ontworpen. 

Het proces

Het proces verliep erg soepel. We hebben bijna geen deadlines gemist en we leverden kwaliteit werk. Dit kwam vooral doordat Zola en Kanna goeden planners zijn.

De conclusie

De conclusie is dat we een goed proces hadden en het product ook goed was. Deze opdracht was fijn om te doen met mijn groepje.

Maak jouw eigen website met JouwWeb